slusaonica01
livestream01

Radio Pag Izvjesce Stozera Pag 

Prema priopćenju Stožera civilne zaštite Grada Paga, na dan 23. travnja izdane su 32 propusnica, a 156 osoba evidentirano je u sustavu eVisitor.

Trenutno se 7 osoba nalazi u kućnoj samoizolaciji. Izvršeno je 6 nadzora osoba u samoizolaciji, provjereno je 10 trgovačkih, 14 ugostiteljskih i 3 ostala objekata. Izvršen je nadzor područja putem ophodnje MUP-a, ophodnje Stožera CZ Grada Paga (volonteri i komunalno redarstvo) i ophodnje JVP Pag. Održana je redovna telefonska sjednica Stožera u 10:00 sati. Trenutno na području Grada Paga nema evidentiranih osoba zaraženih s virusom COVID-19. U protekla 24 sata nije bilo evidentiranih nepridržavanja odluka i mjera Stožera CZ Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK