slusaonica01
livestream01

Radio Pag Stozer Objava

Prema priopćenju Stožera Civilne zaštite Grada Paga, na području Grada Paga četiri osobe nalaze se u kućnoj samoizolaciji, a nema evidentiranih osoba koje bi bile zaražene korona virusom.

Izvršena su tri nadzora osoba u samoizolaciji, provjereno je deset trgovačkih, četrnaest ugostiteljskih i tri ostala objekata. Izvršen je nadzor područja Grada Paga ophodnjama MUP-a, Stožera CZ Grada Paga (volonteri i komunalno redarstvo) i JVP Pag. Nije bilo evidentiranih nepridržavanja odluka i mjera Stožera CZ Grada Paga. Dana 27. travnja izdano je 48 propusnica. Sve koji se nalaze na području Grada Paga, a dužni su svoj boravak prijaviti u sustav eVisitor, Stožer poziva da izvrše prijavu, a za dodatna pojašnjenja može se kontaktirati djelatnika TZ-a na broj mobitela 099/314-6232.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK