slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Kafici i restorani

Treća faza popuštanja mjera, koja počinje 11. svibnja, omogučit će otvaranje kafića, barova i restorana i to onih koji imaju terase.

Na otoku Pagu svi kafići i restorani imaju terase i očekuje se kako će 11. svibnja svi početi raditi. To se može zaključiti i po tome što se mnogi kafići i restorani uređuju, ali i po tome što su se, prvi puta od izbijanja korona krize, na otoku pojavili oglasi kojima se traže djelatnici u ugostiteljstvu. Neki vlasnici kafića i restorana smatraju kako su pravila po kojima smiju raditi dostra stroga i kako ograničavaju normalan rad, ali kažu kako je bolje raditi i s ograničenjima nego ne raditi. No, svi si realni u procjeni moguće zarade tijekom ovogodišnje sezone. Nitko ne očekuje dolazak velikog broja turista, ali doći će oni koji na otoku imaju kuće za odmor ili apartmane, a očekuje se i dolazak Slovenaca i Čeha. Ovogodišnja turistička sezona počet će znatno kasnije i završiti prije prijašnjih sezona, a gotovo je sigurno kako neće biti Nijemaca, Talijana i Britanaca, gostiju koji su najbolji potrošači. No, kao što kažu vlasnici kafića i restorana, u vrijeme korona krize bolje je zaraditi nešto nego ništa.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK