slusaonica01
livestream01

 Radio Pag otvaranje radnji

Na otoku Pagu počele su s radom radnje kojima je rad omogućen odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, a radi se o drugoj fazi popuštanja epidemioloških mjera.

U drugoj fazi popuštanja mjera liječnici su otvorili svoje ambulante u većem obimu poslova, proradile su i privatne ordinacije i zubari, počeli su raditi frizeri, kozmetičari, fizioterapeuti i maseri. Frizeri i kozmetičari moraju postupati tako da kada klijent dođe u salon prvo ga moraju pitati je li bio bolestan u posljednjih 14 dana i je li bio u kontaktu s nekom zaraženom osobom i uzeti kontakt i zapisati vrijeme kad su boravili u salonu. U prostorima čekaonice, odnosno ulaznim prostorima, na pultovima za obavljanje plaćanja usluga te u radnom dijelu mora biti dozator s dezinfekcijskim sredstvom, na bazi alkohola.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK