slusaonica01
livestream01

Igraliste

Grad Pag dobit će dva dobro uređena igrališta, u zamjenu za ono koje je nekada bilo u nekadašnjem starom pogonu solane. Jedno igralište bit će na Julovici, a drugo na Lokunji.


"Znam da su mnogi bili emotivno vezani za igralište u starom pogonu solane, kod kuglane, ali to igralište već dugo nije bilo u funkciji, a moramo shvatiti kako se vremena mijenjaju i kako treba pronalaziti nova rješenja," rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. "Na Julovici, uz sjedište DVD-a Pag, uređuje se pomoćno nogometno igralište. Za to igralište smo od donatora dobili umjetnu travu koja nije nova, koristila se dvije godine, ali je u jako dobrom stanju. To igralište bit će brzo završeno i moći će ga koristiti mladi koji se žele baviti sportom. Drugo igralište je na Lokunji, već postojeće, dodatno će se urediti s novom ogradnom žicom i drugim što će biti potrebno."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK