slusaonica01
livestream01

 Radio Pag dizalica

Nakon uređenja parkirališta na nekadašnjem trajektnom pristaništu na Goliji, krenut će se s prvom fazom izgradnje dizalice za podizanje brodica iz mora i za spuštanje brodica u more.


"Kada se završe radovi na nekadašnjem trajektnom pristaništu krenut ćemo s izgradnjom krune za dizalicu koja će biti smještena u blizini lanterne, " rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. "Lukobran treba dodatno osogurati i poprvaiti i zbog tiga će se izgraditi i obalni zid u duljini od trideset metara, od mjesta na kojem se nalazi svjetionik, u smjeru izvlačilišta."
Dizalica je od 6, 6 tona i njome će se moći podizati iz mora i u more spuštati i veće brodice. Najveći dio dizalice je stigao u Pag, a dobivena je suglasnost za postavljanje krune.
"U Pagu je takva dizalica već odavno potrebna i kada se dizalica napravi konačno će se olakšati podizanje brodica iz mora i spuštanje brodica u more," rekao je gradonačelnik Fabijanić. Dizalicom će upravljati gradsko poduzeće "Pag II".

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK