slusaonica01
livestream01

Pitospora

Počela je akcija "Biramo najljepše drvo i živicu od pitospore". Organizator je emisija "Domaće besede" i gost urednik Ivo Fabijanić, pokrovitelj je Turistička zajednica Grada Paga, a medijski pokrovitelj je Radio Pag.

Stupove i živice ocjenjivat će stručni sud u sastavu Vesna Karavanić, direkorica Turističke zajednice Grada Paga, dipl. ing. agr. Maja Pičuljan, stručna voditeljica, Ivana Palčić, predstavnica Radio Paga i Elvis Šmit, predstavnik Foto kluba "Pag". Obilazak stupova i živica bit će u nedjelju, 21. lipnja. U ponedjeljak, 22. lipnja proglasit će se pobjednici. Za najljepše drvo dodijelit će se spomen plaketa, a za najbolju živicu električne škare za živicu i diploma.
Promocija će se održati u sklopu otvaranja turističke sezone 2020. godine, a tada će biti i izložba fotografija članova Foto kluba "Pag".

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK