slusaonica01
livestream01

Radio Pag Peti magazin

Paški ugostitelji su se na uobičajen način pripremili za turističku sezonu 2020., koja je neizvjesna zbog korona krize. Za sezonu se pripremio i prošle godine, u kompleksu magazina na Prosici, otvoren pub grill and beer house "V. magazin" kojeg su mnogi ocijenili jednim od najbolje uređenih ugostiteljskih prostora na otoku Pagu. Atraktivni ambijent nekadašnjeg skladišta soli potpuno je preuređen, postavljena je nova rasvjeta, novi stolovi i stolice, uređena je kuhinja, postavljena je terasa s drvenim stolovima i klupama...S razlogom se krenulo s puno optimizma. U "V. magazinu" nudi se kvalitetna jela i pića, a ugođaju dodatno pridonosi pomno birana glazba. Nitko prošlog ljeta nije mogao ni pomisliti na korona krizu. "V. magazina" počeo je raditi 17. lipnja.


"Pad prometa je, u odnosu na prošlu godinu, osjetan, a s obzirom na okolnosti, naša očekivanja nisu velika," rekla je za Radio Pag Helena Grubišić, vlasnica "V. magazina". "Znamo da nećemo raditi kao prošle godine, a uz to problemi s koronom se nastavljaju. Najvažnije nam je platiti davanja i sve obaveze i da ne budemo u minusu. Na dobit ove sezone ne računamo, a ako nam na kraju sezone nešto ostane, bit ćemo i s tim zadovoljni."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK