slusaonica01
livestream01

 VijeceSlika

Na 19. sjednici Gradskog vijeća Grada Paga na dnevnom redu bila je samo jedna točka i to prijedlog Odluke o donošenju V. izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Paga.

Prijedlog Odluke je prihvaćen sa 11 glasova za, jedan vijećnik bio je protiv, a jedan je bio suzdržan. Prijedlog Odluke izradila je tvrtka Urbanistica d.o.o. iz Zagreba u koordinaciji s nositeljem izrade, Upravnim odjelom za prostorno uređenje i gospodarstvo Grada Paga. Plan predstavlja elaborat V. izmjene i dopune plana prostornog uređenja koji sadrži korištenje i namjenu površina, infrastrukturne sustave i mreže, promet, energetski sustav, poštu, elektroničke komunikacije i vodnogospodarski sustav, uvjete korištenja i zaštite prostora, građevinsko područje za Grad Pag i građevinsko područje za naselje Košljun. Na temelju PPU-a Grada Paga određuje se izrada urbanističkih planova uređenja i to predio Blato, Bašaca, Vodice, dio poslovne zone Pag 1, dio poslovne zone Pag 2, turističke zone Bošana, naselja Sv.Marija i Sv. Marko, naselja Šimuni, zona Paška rebra, zona Proboj, naselje Košljun, zona Maletinac, naselje Smokvica, naselje Vlašići, naselje Miškovići, naselje Dinjiška, naselje Vrčići, naselje Gorica i zona Mali zaton.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK