slusaonica01
livestream01

Radio Pag HDZ predstavljanje

Na Trgu Petra Krešimira IV. u gradu Pagu, u organizaciji Mladeži HDZ-a Grada Paga, održano je predstavljanje stranke i druženje s građanima.

Članovi mladeži pozvali su građane da podrže HDZ na parlamentarnim izborima 5. srpnja kako bi Hrvatska na jesen imala Vladu koja će nastaviti pozitivan rast i osigurati sigurnost i stabilnost.
"Vlada Andreja Plenkovića je osigurala bolji status mladih u svakom pogledu. U programu Mladeži HDZ-a "Odgovorno za mlade", koji je sažet u sedam točaka, navedene su mjere i potezi koje će buduća Vlada RH predvođena HDZ- om i Andrejem Plenkovićem odlučno provoditi. Uvjereni smo u pobjedu pobjedničke liste HDZ-a u 9. izbornoj jedinici koju predvodi ministar Ivan Malenica," rekao je predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Paga Lauro Portada.
"Zahvaljujem građanima na velikom odazivu i siguran sam da će građani u nedjelju izabrati put sigurne Hrvatske," dodao je član predsjedništva Mladeži HDZ-a Zadarske županije Filip Oguić.
Na predstavljanju stranke sudjelovali su predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga Jasna Magaš i vijećnici HDZ-a Branimir Paro-Vidolin i Veljko Pernar.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK