slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ante Fabijanic

Prvog dana srpnja s redovnim radom počela je Javna vatrogasna postrojba Pag koja će djelovati na području Grada Paga, Općine Kolan i Općine Povljana. Gradonačelnik Grada Paga je na tu temu za Radio Pag rekao:


"Vatrogasci koji su uključeni u rad Javne vatrogasne postrojbe Pag su prošli obuku, oni dobro znaju svoj posao, a ove godine smo radili i na nabavi opreme. Tako je, između ostalog, kupljen kombi, a sada su nabavljene i vatrogasne ljestve, što je bio uvjet za početak rada Javne vatrogasne postrojbe. Zahvaljujemo se Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici i drugima koji su nam pomogli. I dalje ćemo raditi na nabavi vatrogasne opreme. Tako već dogovaramo nabavu vatrogasnog vozila za djelovanje u šumskim područjima."
Postojanje Javne vatrogasne postrojbe Pag znači znatno povećanu sigurnost za ljude i imovinu. Vatrogasci su prošli obuku, imaju dobru opremu i mogu djelovati u svim uvjetima, a u sjedištu JVP Pag organizirano je stalno dežurstvo.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK