slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Crkva sv Luke u Kolanu

U prigodi obilježavanja blagdana Gospe Karmelske, Turistička zajednica Općine Kolan, u suradnji s Maticom Hrvatskom, organizira Večer otočnih pjesnika koja će se održati 15. srpnja s početkom u 20:00 sati na trgu ispred crkve Sv. Luke u Kolanu.

Na Večeri otočnih pjesnika govorit će se i na temu blagdana Gospe Karmelske i zašto se baš u Kolanu, od 1855. godine, obilježava blagdan Gospe Karmelske. U programu će sudjelovati otočni pjesnici Vlatko Majić, Stanko Datković, Don Šime Zubović, Ivan Gligora, Ivan Dabo Đono, Josip Kustić i Ratko Škunca recitirajući nekoliko svojih pjesama.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK