slusaonica01
livestream01

Zrce Radio Pag

Plaža Zrće, na kojoj je sredinom srpnja bilo na tisuće turista iz cijelog svijeta, ovog ljeta je gotovo prazna. Klubovi na Zrću se prilagođavaju okolnostima i neki rade kao kafići, dakle samo s terasama, dok se jedino u klubu "Noa" najavljuju neki programi, no ne samo glazbeni nego i sportski.

Partijanera, koji su u ovo doba ljeta doslovno preplavljivali Zrće i Novalju, nema. Razloga za njihov nedolazak ima više. Među ostalim, tek je prije nekoliko dana Velika Britanija dozvolila svojim državljanima dolazak u Hrvatsku, a upravo su Britanci bili najbrojniji gosti na Zrću. Uz to, organiziranje programa s velikim brojem sudionika nije moguće zbog preporuka Naciolnog stočera CZ, a uz to, i Grad Novalja neće davati suglasnost za održavanje programa u klubovima na Zrću. Zbog stanja na plaži Zrće bit će velikih gubitaka. Gubitke će imati vlasnici klubova, organizatori klupskih programa, ali i iznajmljivači, ne samo s područja Grada Novalje, nego i na cijelom otoku Pagu.

zrce danas Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK