slusaonica01
livestream01

Radio Pag narusavanje javnog reda i mira

Prema izvješću policije, na otoku Pagu dogodila su se dva narušavanja javnog reda i mira koja su eskalirala i fizičkim nasiljem. U Pagu je 34-godišnjak verbalno, a nakon toga i fizički napao 31-godišnjaka. Udario ga je rukom i odgurnuo, a povod su bili imovinsko-pravni odnosi. Navodi kako je do sukoba došlo zbog puta. Stariji muškarac dobio je optužni prijedlog za remećenje javnog reda i mira.


U Mandrama u Općini Kolan 40-godišnji muškarac je verbalno napao 65-godišnjakinju i 35-godišnjaka. Ženu je odgurnuo, a muškarca je udario otvorenim dlanom, odnosno dao mu trisku. Razlog je, kako se navodi, to što je 35-godišnjak parkirao na dijelu dvorišta u vlasništvu 40-godišnjaka. 40.-godišnjak je dobio optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK