slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kolan predstava

U Park šumi u Mandrama, Općina Kolan, 8. kolovoza održat će se predstava „Who the fu*k is Biba?“ Predstava će početi u 20:00 sati. Autor teksta je Igor Weidlich, a redatelj je Boris Kovačević.

Produkcija je je B GLAD. Glume Slavko Sobin i Petra Kurtela. Radi se o suvremenoj, urbanoj hit predstavi, duhovitoj i emotivnoj. Likovi u predstavi su Sara i Ante koji su morali poći kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe jer su se našli u problemima. Kakvim problemima? Dovoljno velikim da neće ići na medeni mjesec na Palma de Mallorcu, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, "grijehe" svojih kumova, neke bivše ljubavi i dugu listu uzvanika. Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the f*** is Biba?
Ulaz je besplatan.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK