slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Rajko Dujmic

Od glazbenika i kompozitora Rajka Dujmića opraštaju se njegove kolege, oprašta se Hrvatska. Rajko Dujmić je, u svojim glazbenim počecima, često boravio u Pagu.

S grupom "Novi fosili" imao je prvu, gotovo cjeloljetnu gažu, na terasi restorana "Smokva". U to vrijeme pjevačica "Novih fosila" bila je Đurđica Barlović. Prema svjedočenjima nekih tadašnjih djelatnika "Smokve", "Novi fosili" su svojim nastupima oduševljavali publiku, a svake večeri terasa restorana "Smokva" bila je puna. Rajko Dujmić je, navode, bio vrlo komunikativan, jednostavan i volio se družiti s domaćim ljudima. S mnogima je održavao kontakte i kada je već postao velika zvijezda. Kada bi došao u Pag obavezno je odlazio na terasu kafića "Zec". I Đurđica Barlović je godinama dolazila na Pag. Nesretna slučajnost je da je Đurđica Barlović umrla na plaži u Pagu, 26. kolovoza 1992. godine, u dobi od 42 godine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK