slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ante Fabijanic

Raspisali su neke inozemni, ali domaći mediji, o širenju korona virusa na nekim dijelovima Jadrana, a pri tome se spominje i otok Pag. No, pri tome se rade pogreške i gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je izdao priopćenje za javnost u kojem navodi:


Povodom objavljenog teksta pod naslovom "Talijanski i njemački maturanti vratili se iz Hrvatske s koronom-Više od pola novih slovenskih slučajeva iz Lijepe Naše“ objavljenog danas, 7. kolovoza 2020. godine na portalu Dnevnik.hr tražimo da se iz istog članka ukloni fotografija gradske plaže Prosika u gradu Pagu jer se time nanosi velika šteta turizmu grada Paga.
Objavljivanje fotografije, ilustracije „Turisti na otoku Pagu“, fotografa Dina Stanina iz agencije Pixsell, krajnje je neozbiljno, neutemeljeno i neprovjereno.
Na području grada Paga u protekla 3 tjedna nema oboljelih pacijenata niti pozitivnih osoba na koronavirus–COVID 19. Također, otkazane su sve zabavne i javne manifestacije na administrativnom području grada Paga te nismo poznati kao party destinacija. Na našem području borave turisti koji uživaju u ljepotama i mirnom, obiteljskom odmoru te se kod nas osjećaju sigurno.

Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK