slusaonica01
livestream01

Radio Pag ministrica Brnjac

Nakon što su neki mediji u Austriji, Njemačkoj i Italiji pisali o mladima koji su se zarazili korona virusom na otoku Pagu, pri tome naglašavajući plažu Zrće, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac izjavila je kako nema dokaza da su se strani turisti zarazili na Pagu.


"Nema dokaza gdje su se turisti zarazili," rekla je ministrica Brnjac i naglasila kako se svi u turističkom sektoru striktno pridržavaju svih epidemioloških mjera.
Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" Alemka Markotić je o njemačkim i talijanskim maturantima koji su rekli da su se zarazili na Pagu, navela da su oni već trećeg dana boravka u Hrvatskoj dobili simptome.
"Tako da je vrlo malo vjerojatno da su se zarazili u Hrvatskoj," rekla je Markotić. "Trebalo bi barem pet, šest ili sedam dana inkubacije da se bolest razvije. Ili su jedni drugima tijekom putovanja u autobusu to podijelili, a vrlo je moguće da su neki i prije bili zaraženi."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK