slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Turisti i sigurnost

Na području Grada Paga, broj dolazaka turista u špici sezone je znatno bolji od očekivanog.


"Trenutno na području Grada Paga u privatnom smještaju, kampovima i hotelima boravi puno domaćih i inozemnih gostiju te smo na 73% turističkog prometa u odnosu na prošlu godinu koja je bila najbolja do sada s čime smo iznimno zadovoljni," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.
Zbog korona krize postojao je opravdan strah kako možda i neće biti turističke sezone. U ožujku se govorilo kako bi i ostvarenje od 30 % od prošlogodišnje sezone bilo dobro. No, sve je ugodno iznenadio zadnji tjedan u srpnju kada se broj turista naglo povećao. Također, broj turista u prvom tjednu kolovoza bio je znatno iznad očekivanja.
Na području Grada Paga boravi oko 12 000 turista koji su u većem dijelu smješteni u kampu Šimuni, te u obiteljskom smještaju, a najmanje ih je u hotelima.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK