slusaonica01
livestream01

Radio Pag Turnir u tenisu 

U organizaciji Teniskog kluba Pag, na teniskom terenu na Prosici u Pagu, održava se jubilarni 15. tradicionalni turnir u tenisu povodom blagdana Vele Gospe. Turnir je počeo 10. kolovoza, a završit će 14. kolovoza.

Natjecanja su u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima. Na turniru sudjeluje 27 pojedinaca i 11 parova iz Hrvatske, Italije i Slovenije. Završnica turnira bit će 14. kolovoza uz proglašenje pobjednika i podjelu priznanja.
Sponzori su Finba Rijeka, TZ Pag, Sportska zajednica Grada Paga, Paška sirana, Hotel Smokva, umjetnik Domeniko Gonzi, Creativa studio i restoran Na Tale.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK