slusaonica01
livestream01

Radio Pag Poljaci

Nakon što su, zbog epidemioloških mjera svojih vlada, Slovenci i Austrijanci napustili Hrvatsku, a tako i otok Pag, podsezonu na većem dijelu otoka Paga spašavaju Poljaci.

Turisti iz Poljske su ovogodišnje ugodno iznenađenje, navode u nekoliko agencija koja popunjavaju turističke kapacitete na području otoka Paga. Od turista, ove godine samo je broj turista iz Poljske povećan i to za oko 5% u odnosu na prošlu godinu. Poljaci borave uglavnom u kampovima i obiteljskom smještaju. Uz Poljake, na otoku Pagu ima i zadovoljavajući broj turista iz Mađarske, Češke i Slovačke. U putničkim agencijama navode kako je veliko zanimanje Poljaka za dolazak na otok Pag i idućeg ljeta.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK