slusaonica01
livestream01

Radio Pag pospremanje plaza Prosika

Na otočnim plažama je sve manje turista, ali i domaćih. Zbog toga se rekviziti, koji se na plažama nalaze tijekom turističke sezone, pospremaju.

Tako je i na plaži Prosika u Pagu bilo veliko pospremanje trampolina i drugih rekvizita na kojima su se uglavnom zabavljala djeca. Sve će biti spremljeno i čekat će iduću turističku sezonu. Pospremanje je počelo i na drugim plažama na otoku, premda će, ako posluži vrijeme, još biti onih koji će provoditi vrijeme na plažama. Ali, kako je počela nastava, na plažama je sve manje djece, a upravo djeca najviše koriste razne rekvizite na plažama.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK