slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag postujte nase znakove

Ove godine 38 000 prvašića edukaciju o ponašanju u prometu, zbog iznimne epidemiološke situacije, učit će od virtualnih policajaca Maria i Ante.

Ministarstvo unutarnjih poslova za sve je prvašiće pripremilo preventivno-edukativni video „Poštujte naše znakove“ u kojem će ih virtualni policajci Mario i Ante podučiti ponašanju u prometu. U sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, Ministarstvo unutarnjih poslova je u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja dogovorilo da će se edukacija o pravilnom ponašanju u prometu odvijati primarno putem modernih tehnologija. Svaki će prvašić, kroz preventivno-edukativni video „Poštujte naše znakove“, steći potrebna znanja o sigurnom ponašanju u prometu, a virtualni policajci Mario i Ante upoznati će ih sa značenjem prometnim znakovima i prometnim pravilima.

U zonama oko škola i dalje će za sigurnost prvašića brinuti stvarni prometni policajci, a virtualni mogu doprinijeti usvajanju pravilnog ponašanja u prometu te potaknuti odgovornost i samostalnost najmlađih sudionika u prometu.

Dragi roditelji!
Djeca i mladi uče od starijih, oponašaju vas u svemu, pa tako i u prometu.
Budite im primjer i najbolji uzor u odgovornom ponašanju u prometu.

Dragi vozači!
Poštujte prometne propise.
Posebno oprezni budite u zonama osnovnih škola i na pravcima kretanja školaraca.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK