slusaonica01
livestream01

Radio Pag podsezona

Na području otoka Paga i dalje je, od stranih turista, najviše turista iz Poljske. Zbog epidemioloških ograničenja koja su uvele Slovenija, Austrija i druge zemlje, turista iz tih zemalja ima vrlo malo.

Uz turiste iz Poljske, na otoku Pagu boravi i zamjetan broj turista iz Njemačke, Češke i Slovačke. Broj dolazaka i noćenja turista iz Poljske tijekom glavnog dijela turističke sezone i podsezone povećan je, u odnosu na prošlu godinu, za više od pet posto. Prema podacima sustava eVisior, broj turista iz svih zemalja je ove godine smanjen, samo je broj turista iz Poljske povećan.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK