slusaonica01
livestream01

Radio Pag podsezona

Na području otoka Paga i dalje je, od stranih turista, najviše turista iz Poljske. Zbog epidemioloških ograničenja koja su uvele Slovenija, Austrija i druge zemlje, turista iz tih zemalja ima vrlo malo.

Uz turiste iz Poljske, na otoku Pagu boravi i zamjetan broj turista iz Njemačke, Češke i Slovačke. Broj dolazaka i noćenja turista iz Poljske tijekom glavnog dijela turističke sezone i podsezone povećan je, u odnosu na prošlu godinu, za više od pet posto. Prema podacima sustava eVisior, broj turista iz svih zemalja je ove godine smanjen, samo je broj turista iz Poljske povećan.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK