slusaonica01
livestream01

 Radio Pag LS zupanija na njemackoj listi

Njemačka je na popis visoko rizičnih područja stavila Ličko-senjsku županiju, a već prije na listu je stavljena Zadarska županija. Tako je cijeli otok Pag na listi visoko rizičnih područja.

Zbog širenja epidemije Njemačka je na popis epidemiološki rizičnih područja u Hrvatskoj do sada stavila Dubrovačko-neretvansku, Požeško-slavonsku, Šibensko-kninsku, Splitsko-dalmatinsku, Brodsko-posavsku, Virovitičko-podravsku i Zadarsku županiju. Na listi Instituta Robert Koch su i francuske regije Centre-Val de Loira, Bretanja i Normandija, Notranjsko-kraška regija u Sloveniji, nizozemska pokrajina Utrecht, austrijska država Vorarlberg, većina Češke Republike, okrug Gyor u zapadnoj Mađarskoj i rumunjska Covasna. Proglašenje nekog područja rizičnim znači da se oni koji se od tamo vraćaju s odmora moraju testirati na koronavirus i ostati u samoizolaciji dok dobiju rezultat testiranja. Na listu rizičnih područja Njemačka stavlja regije u Europskoj uniji gdje je više od 50 zaraženih na 100.000 ljudi u tjedan dana.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK