slusaonica01
livestream01

Radio Pag STK Pag i treninzi

Završilo je ljeto, počela je škola, a Stolnoteniski klub Pag počeo je s treninzima. Nekoliko mjeseci se, najprije zbog korona krize, a zatim zbog ljetnog odmora djece, treninzi nisu održavali.

Sada su treninzi krenuli, a održavaju se uz pridržavanje epidemioloških mjera. Stolnoteniske aktivnosti u STK Pag prestale su 12. ožujka ove godine, zbog korona krize, a odgođen je i otvoreni turnir "Pag 2020." koji je trebao biti održan 25. travnja. Nakon odgođenog prvenstva regije 3. svibnja, na red je došla i "Liga otoka Paga 2020.", natjecanje koje organizira STK Pag. Na sastanku Upravnog odbora održanog 1. svibnja 2020. odlučeno je da se Liga otoka Paga poništi. Naime, do tada je odigrano samo pola mečeva planiranih u 3. kolu, a bilo je neizvjesno kada će se moći trenirati i natjecati u zatvorenim prostorima.
Tijekom prošle školske godine članice i članovi Stolnoteniskog kluba Pag sudjelovali su na brojnim natjecanjima.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK