slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Grad Novalja Arburoza

I ove godine se u organizaciji agencije Ipsos, Jutarnjeg lista i portala Gradonačelnik.hr biraju najbolji gradovi u Hrvatskoj i to u četiri kategorije, kvaliteta života, gospodarstvo, obrazovanje i demografska politika te povlačenje novca iz EU fondova.

U konkurenciji je bilo 128 gradova, podijeljenih u tri kategorije prema veličini. U završno ocjenjivanje i izbor najboljih ušlo je 28 gradova. U kategoriji malih gradova do 10. 000 stanovnika, u završnici izbora najboljeg po kvaliteti života su Novalja, Hvar, Mali Lošinj, Novigrad i Krk.
Za ocjenjivanje u raznim kategorijama koristi se više kriterija, među ostalim prosječni dohodak po stanovniku, udio izdvajanja za zaštitu okoliša u proračunu, indeks starenja stanovništva, prosječni izvorni prihodi po stanovniku, prosječan broj nezaposlenih, indeks nezaduženosti grada, broj obrtnika na 1000 stanovnika i udio izdvajanja za bruto plaće po zaposlenom u gradskom proračunu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK