slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja upisi

U Novalji će se, u sklopu projekta "Pjevamo i glumimo", upisivati polaznice u polaznici u glazbene i dramske radionice. Upisi će se održati u Pastoralnom centru, 10. listopada i to za dramsku radionicu od 10:30 do 11:15 sati i za glazbenu radionicu od 11:30 do 12:15 sati.

Projekt je nastao u suradnji Centra za kulturu Grada Novalje, udruge Kissa i Vinka Radovčića, redatelja i glumca iz Zadra. Udruga Kissa dvanaestu godinu, uspješno potiče kreativni razvoj djece i mladih kroz provedbu izvanškolskih aktivnosti na otoku Pagu. Plesne, dramske i glazbene radionice postale su nezaobilazni dio izvedbi na njihovim predstavama.
Dramska radionica omogućuje mladima okušati se u ulogama glumaca. Kroz godinu sa svakom će se grupom raditi osnovne kazališne vježbe. Počinje se s vježbama upoznavanja, prihvaćanja unutar grupe te dramskim igrama. Slijedi razvijanje svijesti o tijelu i glasu, upoznavanje s likovima, kreiranje improvizacija te naposljetku razrada i produkcija završne predstave. Voditelji radionice su Vinko Radovčić i Marina Perković, uz povremeno gostovanje poznatih glumaca.
U Glazbenoj radionici djecu će se upoznati s glazbom i glazbenim instrumentima i svim njezinim čarima na njima primjeren način uz igru, priču i pokret. Program je namijenjen za djecu i mlade, a mogu se izraziti kroz pjevanje i sviranje. Voditelj radionice je Simo Radosavljević, a gosti radionice bit će nastavnici i suradnici glazbene škole Iva Kuprešak.
Zainteresiranima je omogućeno doći na besplatni ogledni sat, kako bi se upoznali s voditeljima radionica, dinamikom grupe i načinom rada.
Za više informacija može se obratiti na mob. 099 260 5699 i telefon 053 661 013 te na e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK