slusaonica01
livestream01

Radio Pag Igraliste u Vlasicima

U Vlašićima se uređuje sportsko igralište, a radove organizira Grad Pag. Na sportskom igralištu postavit će se umjetna trava, zaštitna ograda, golovi i mreže kako bi se se osigurali uvjeti za igru i rekreaciju.


"Nakon uređenja velikog igrališta, na proljeće će se urediti i pomoćno igralište na koje će se postaviti koševi za košarku. Također, uredit će se i dječje igralište te zamijeniti dotrajali elementi za igru, ljuljačke, tobogan i slično. Nakon Miškovića i Paga nastavljamo s uređenjem sportskih sadržaja za djecu i mlade kako bi kvalitetno provodili slobodno vrijeme i sportske aktivnosti kroz treninge i organizaciju sportskih događanja, turnira i utakmica. Uređenjem igrališta Mjesni odbor Vlašići dobit će nove sadržaje te kvalitetnu sportsku ponudu za turiste i posjetitelje," rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK