slusaonica01
livestream01

Radio Pag Dom zdravlja Novalja

U četvrtak, 15. listopada u Domu zdravlja Novalja, u pedijatrijskoj ambulanti u prizemlju, u popodnevnim satima pružat će se primarna zdravstvena zaštita predškolske djece i dojenčadi. Zdravstvenu zaštitu pružat će dr. med. spec. pedijatar i pedijatrijska sestra. Dom zdravlja moli sve zainteresirane da se informiraju i naruče dolazak na broj telefona: 098/ 924 0969 ili 053/ 741 190.


Nakon što je dr. Ž. Vragović otišao u mirovinu, otok Pag je ostao bez pedijatra, a zamjena nije pronađena. To predstavlja velik problem roditeljima s malom djecom. Kako bi se makar ublažio ovaj problem, Grad Novalja je osigurao dodatna financijska sredstva za dolazak pedijatra jednom mjesečno u Novalju kako bi se pružila odgovarajuća zdravstvena zaštita za najmlađe s područja Grada Novalje.
"Nadamo se da će se ubrzo trajno riješiti pitanje pedijatrijske ordinacije u Novalji, odnosno na otoku Pagu," navode u gradskoj upravi Grada Novalje.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK