slusaonica01
livestream01

Radio Pag Igraliste u Dinjiskoj

U Dinjiškoj, na prostoru uz zgradu škole, odvijaju se radovi na uređenju sportskog igrališta. Radove organizira Grad Pag.

Postavljena je umjetna trava, a postavit će se zaštitna ograda i mreže. Uređenjem sportskog igrališta u Dinjiškoj stvorit će se uvjeti da djeca i mladi kvalitetno provode slobodno vrijeme baveći se sportskim aktivnostima i rekreacijom, a omogućit će se i organiziranje sportskih događanja. To je četvrto sportsko igralište koje je u posljednjih nekoliko mjeseci uređeno, odnosno koje se uređuje, na području Grada Paga. Do sada su izgrađena sportska igrališta u Miškovićima, Pagu i Vlašićima.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK