slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Komunalno drustvo radovi

Direktor Komunalnog društva Pag Ante Čemeljić i zamjenik gradonačelnika Grada Paga Davor Fabijanić, s predstavnicima izvođača radova, tvrtke "Geobim", obišli su područje budućeg gradilišta Kanalizacijske crpne stanice CS 3 Jadran s pripadajućim kanalizacijskim kolektorima na Goliji u Pagu.


"Nakon izgradnje kanalizacijske crpne stanice i pripadajućih kanalizacijskih kolektora, kanalizacijski sustav bit će kvalitetniji za cijelo gravitirajuće područje. Značajno je i to što na području Golije neće više biti neugodnog mirisa, a što se ponekad po ljeti dogodi," rekao je Ante Čemeljić.
Sadašnja faza gradnje je Geotehnički projekt zaštite građevne jame crpne stanice, a nakon toga slijedi glavni projekt, a to je Kanalizacijska crpna stanica CS3-Jadran s pripadajućim kanalizacijskim kolektorima. Cijena svih ugovorenih radova s porezom na dodanu vrijednost je 2.542.372,56 kuna. Radovi se financiraju putem Ugovora o sufinanciranja između Hrvatskih voda i Komunalnog društva Pag, d.o.o..
Izgradnja nove kanalizacijske crpne stanice CS3 – Jadran , uz postojeću kanalizacijsku crpnu stanicu „CS 3“. Stanica će prikupljati otpadne vode gravitirajućeg područja, uključivo uklanjanje sadržaja iz otpadnih voda pomoću grube ručne rešetke ugrađene u ulaznom oknu, prije priključenja u crpni zdenac.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK