slusaonica01
livestream01

Radio Pag turnir Dinjiska

Dvanaest ekipa sudjelovalo je ove godine na 4. turniru u briškuli i trešeti u Dinjiškoj. Zbog korona krize, turnir je trajao kraće nego prijašnjih godina. Ekipe su odmjerile znanje i spretnost u samo tri dana.

Pobjednici 4. turnira u briškuli i trešeti su Mladen Katić i Zdravko Jurlina koji su osvojili prvo mjesto. Zasluženo su, uz pehar i medalje, dobili i janjca. Drugo mjesto osvojili su Marin Mišković i Viktor Jurčević, a oni su, uz pehar i medalje, dobili i pršut. Treće mjesto osvojili su Rajko Jurčević i Elio Šiša, koji su, uz pehar i medalje, dobili i paški sir. Turnir u Dinjiškoj organizirali su konoba "Davor" i udruga "Bartol Kašić". Pokrovitelj turnira bio je Grad Pag.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK