slusaonica01
livestream01

Radio Pag UPU Zrce

Upravni odjel za poslove lokalne samouprave i uprave, Odsjek za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Novalje objavio je Javnu raspravu o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4 koja će trajati od 21. listopada do 19. studenoga 2020. godine.

Za vrijeme trajanja javne rasprave, za sve zainteresirane osiguran je javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4 u prostorijama Grada Novalje, Trg dr. Franje Tuđmana 1. u Novalji, radnim danom od 8.00 do 13.00 sati. Prijedlog Plana bit će dostupan i na Internet stranici Grada Novalje. Javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4 održat će se u utorak, 3. studenoga 2020. godine, s početkom u 12.00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Novalje, Trg dr. Franje Tuđmana 1. u Novalji.
Prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4 mogu se davati do zaključivanja javne rasprave, dakle do 19. studenoga 2020. godine.
Sudionici sudjeluju u javnoj raspravi na način da imaju pravo pristupa na javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4, postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje, daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja i upućuju nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe u roku određenom u objavi o javnoj raspravi.
Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.
Javnopravno tijelo koje je dalo, odnosno trebalo dati zahtjeve za izradu prostornog plana u javnoj raspravi sudjeluje davanjem mišljenja o prihvaćanju tih zahtjeva, odnosno mišljenja o primjeni posebnog propisa i/ili dokumenta koji je od utjecaja na prostorni plan.
U mišljenju se ne mogu postavljati novi ili drukčiji uvjeti od onih koji su dani u zahtjevima za izradu nacrta prostornog plana.
Ako javnopravno tijelo ne dostavi mišljenje u roku, smatra se da je mišljenje dano i da je prijedlog prostornog plana izrađen u skladu s danim zahtjevima, odnosno s posebnim propisom i/ili dokumentom koji je od utjecaja na prostorni plan.
Pozivaju se svi zainteresirani na sudjelovanje u javnoj raspravi na način uređen objavom.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK