slusaonica01
livestream01

Radio Pag Sime Vickovic

„Stanje na području Zadarske županije je za sada stabilno, i želimo da tako i ostane," rekao je načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković Naveo je kako se brzom reakcijom epidemiološke službe uspjelo zaustaviti širenje koronavirusa u Domu za odrasle osobe u Zemuniku i u tom će Domu ponovno biti omogućene posjete uz pridržavanje epidemioloških mjera.


"Stanje u našim bolnicama je također dobro, no u slučaju proboja koronavirusa u zadarsku bolnicu, teško da bi mogli izvršavati sve svoje potrebe i zahtjeve u zdravstvenom sustavu. Za sada je srećom sve pod kontrolom i stanje je relativno stabilno u odnosu na ostatak Hrvatske. Hoće li tako ostati, ovisi isključivo o nama samima i našem ponašanju. Sudjelovanjem na okupljanjima kao što su svadbene svečanosti sa preko 50 ljudi naši sugrađani mogu samo doprijeti pogoršanju stanja i širenju virusa. I stanje u zadarskim školama je zadovoljavajuće, bez obzira na nekoliko proboja unutar osnovnih škola na području Zadarske županije. Mi ne želimo ponovno zatvarati ugostiteljske objekte i želimo da svi, koliko to sadašnja situacija dopušta rade pridržavajući se mjera i preporuka. Ukoliko se epidemiološka slika pogorša, bit ćemo primorati donositi još strožije mjere jer nam je cilj zaštita građana i njihovog zdravlja,“ istaknuo je načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković i apelirao na građane da svi zajedno doprinesemo tome da Zadarska županija i dalje bude na zelenoj listi.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK