slusaonica01
livestream01

Radio Pag Sud u Pagu

Zemljišnoknjižni odjel Općinskog suda u Zadru, Stalne službe u Pagu, prima stranke ponedjeljkom, srijedom i petkom od 08:30 do 11:30 sati. No, zbog pandemije korona virusa, uvedene su nove mogućnosti u komunikaciji stranaka i zemljišnoknjižnog odjela. Zahtjev za izdavanje z.k. izvadaka može se podnijeti poštom, putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili odložiti zahtjev u kutiju u zgradi suda uz obavezno navođenje osobnog kontakta stranke (broj telefona, adresa, e-mail). Službenici zemljišnoknjižnog odjela će kontaktirati stranke naknadno radi preuzimanja zk. izvatka.
Prijedlozi za upis u zemljišnu knjigu mogu se podnijeti preko javnog bilježnika ili odvjetnika preko aplikacije E-komunikacija ili poštom.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK