slusaonica01
livestream01

Radio Pag Advent Pag

U Pagu će se održati Advent, a bit će postavljeno i klizalište u u magazinu. Potvrdio je to za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.


"Odluka o Adventu donesena je na temelju trenutne epidemiološke situacije, tako da će se organizirati i adventska događanja i klizalište, a sve će se to održavati u skladu s epidemiološkim prilikama i poštivat će se mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite," rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Za vrijeme Adventa u Pagu, u zatvorenim prostorima, kao na primjer u magazinu, poštivat će se mjere o maksimalnom broju osoba koje u prostoru određene površine smiju boraviti, o poštivanju međusobne udaljenosti i nošenju maski. Prostor će se dezinficirati i prozračivati.
U Pagu se Advent održava od 2012. godine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK