slusaonica01
livestream01

skola pag

Odlukom Stožera CZ Grada Paga od 15.11.2020. obustavlja se rad školskog redovnog programa, prelazi se na parcijalni rad vrtića i zatvaraju se igrališta i sportski tereni.
Sukladno upućenom zahtjevu od strane Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag, Srednje škole Bartol Kašić Pag i Dječjeg vrtića Paški mališani, Stožer Civilne zaštite Grada Paga na hitnoj telefonskoj sjednici održanoj 15. studenog 2020. godine s početkom u 12:00 sati jednoglasno je donio ODLUKU s kojom odobrava zahtjevima navedenih ustanova.


Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca Pag, te Srednjoj školi Bartol Kašić Pag Stožer je odobrio prelazak na nastavni model C koji uključuje nastavu na daljinu u periodu od 16. do 30. studenog 2020. godine .
Dječjem vrtiću Paški mališani Pag odobren je prelazak na rad od kuće /parcijalni rad u periodu od 16. do 30. studenog 2020. godine.
Također zbog smanjenja međusobnih kontakata i povećavanje socijalne distance Stožer Civilne zaštite Grada Paga nalaže ZATVARANJE svih dječjih igrališta, te javnih površina rekreativnog i sportskog sadržaja na period od 16. studenog 2020. godine do zaključno 30. studenog 2020. godine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK