slusaonica01
livestream01

Radio Pag Hrvatski Crveni kriz za umirovljenike

Hrvatski Crveni križ pokrenuo je program „Čuvajmo ih“ kojim će za starije osobe slabijeg imovinskog stanja osigurati zaštitne maske i dezinfekcijska sredstva kako bi se smanjio rizik zaraze od COVID-19. Svatko se može priključiti ovoj akciji skeniranjem 2D koda i donirati za program #CuvajmoIh. Prikupljenim sredstvima kupit će se zaštitne maske i dezinficijense za one koji su trenutno najizloženiji.


U Hrvatskom Crvenom križu navode: "Situacija u kojoj živimo teško pada svima, a posebno našim starijim sugrađanima. Naši bake i djedovi nerijetko razgovore završavaju pozdravom „čuvaj se“, a sada je na nama red da im kao društvo pružimo podršku i sačuvamo ih, koliko je to moguće, te im pošaljemo poruku kako su važni članovi naše zajednice koji obiluju mudrošću i životnim iskustvom od kojeg možemo učiti."

Hrvatski Crveni kriz kod

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK