slusaonica01
livestream01

Radio Pag HDZ Pag izbori

Unutarstranački izbori u HDZ-u Grada Paga održat će se u nedjelju, 22. studenoga, u Kneževom dvoru, od 8:00 do 19:00 sati. Zbog pandemije, izbori će se održati uz poštivanje mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i preporuka Stožera civilne zaštite Grada Paga. Članovi HDZ-a Grada Paga birat će predsjednike gradske organizacije HDZ-a grada Paga, potpredsjednike gradske organizacije HDZ-a grada Paga, predsjednike županijske organizacija HDZ-a Zadarske županije, potpredsjednike županijske organizacije HDZ-a Zadarske županije, gradski odbor HDZ-a grada Paga i izaslanike na izbornu skupštinu županijske organizacije Zadarske županije.


Prije dvije godine je, odlukom Županijskog odbora HDZ-a Zadarske županije, raspušten GO HDZ-a Grada Paga i imenovano je povjerenstvo na čelu sa Slavkom Žunićem. Prema Odluci ŽO HDZ-a Zadarske županije, zadatak Povjerenstva bio je u roku od šest mjeseci sazvati izvanrednu izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a Paga i provesti izvanredne unutarstranačke izbore za Gradski odbor i za predsjednika Gradskog odbora. No, to se nije dogodilo, tako da bi se paški HDZ trebao formirati nakon redovnih unutarstranačkih izbora.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK