slusaonica01
livestream01

Radio Pag Stipe Zunic predsjednik HDZ Pag

Prema izvješću Izbornog povjerenstva HDZ-a Grada Paga, od 268 upisanih članova, na izbore je izašlo 146 glasača, odnosno 54,47%. Za predsjednika GO-a HDZ-a Grada Paga izabran je Stipe Žunić koji je dobio 118 glasova. Veljko Pernar dobio je 26 glasova. Bila su dva nevažeća listića. Za potpredsjednike GO-a HDZ-a Grada Paga rezultati su: Ante Čemeljić -134 glasa, Jasna Magaš -114 glasova i Branimir Paro Vidolin-115 glasova.

Bilo je deset nevažećih listića. Za predsjednika ŽO-a HDZ-a Zadarske županije Božidar Kalmeta dobio je 134 glasa, a bilo je 12 nevažećih listića. Za potpredsjednike ŽO-a HDZ-a Zadarske županije: Josip Bilaver -87 glasova, Ivana Dević -45 glasova, Jure Fabijan-43 glasa, Milivoj Kurtov-15 glasova i Božidar Longin-78 glasova. Bilo je dvanaest nevažećih listića.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK