slusaonica01
livestream01

Kako je potvrdio Aleksij Škunca, ravnatelj Osnovne škole A. G. Matoša Novalja, u prvi razred Osnovne škole A. G. Matoš u Novalji, zajedno s područnim školama Kolan, Metajna, Zubovići, Jakišnica i Lun, ove školske godine je upisano 375 učenika.

U prvi razred Osnovne škole u Novalji upisana su 32 učenika i formirana su dva razredna odjeljenja. U područnoj školi u Kolanu u prvi razred upisano je 9 učenika, u područnoj školi Metajna 2, u područnoj školi Zubovići 5, u Jakišnici 1, dok u područnoj školi u Lunu, u prvi razred ove godine nije upisan niti jedan učenik.
"Ove godine bilježimo blagi porast broja učenika," rekao je ravnatelj Aleksij Škunca. "Osmi razred su završila trideset dva učenika, a ove godine je u prvi razred u Novalji i u svim područnim školama upisano ukupno četrdeset šest učenika."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK