slusaonica01
livestream01

skola DSC 9062

U Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca Pag u prvi razred upisana su 23 učenika. U područnoj školi u Povljani upisano je sedmero učenika, a u područnim školama Vlašići i Dinjiška nema upisanih učenika u prvi razred. U školi je održan prigodni programa dobrodošlice, a roditelje, učenike, svoje kolege i prvašiće je pozdravila ravnateljica škole Željka Zubović.

Ove školske godine u Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca Pag je, s područnim školama, upisano 243 učenika. Od toga je 206 u Pagu, 25 u Povljani, 8 u Dinjiškoj i 4 u Vlašićima. U prvi razred Srednje škole Bartula Kašića u Pagu upisano je 14 učenika u gimnazijsko usmjerenje, a 3 učenika su upisana u ugostiteljsko usmjerenje za zvanje kuhara. Ove školske godine u Srednju školu Bartula Kašića upisan je 91 učenik, od čega je 76 upisano u gimnazijsko usmjerenje, a 15 je upisano u ugostiteljsko usmjerenje.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK