slusaonica01
livestream01

Radio Pag Dobra epidemioloska situacija

Na području Grada Paga epidemiološka situacija je znatno poboljšana u odnosu na kraj prošle godine. Tako su na dan 11. siječnja na području Grada Paga bile dvije novooboljele osobe od koronavirusa dok ih se pet nalazilo u samoizolaciji.


"Na području Grada Paga u 11. mjesecu prošle godine imali smo 38 osoba oboljelih od koronavirusa i 90 osoba u izolaciji, a današnja brojka je itekako zadovoljavajuća i među boljima u Zadarskoj županiji, što nam pokazuje da smo, u suradnji sa Stožerom civilne zaštite Grada Paga, reagirali pravovremeno i poduzeli sve mjere da ne dođe do daljnjeg širenja virusa. Ovim putem zahvaljujem svim službama i institucijama na terenu i građanima na odgovornom ponašanju te ih pozivam da i dalje poštuju sve upute i preporuke Stožera civilne zaštite," rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK