slusaonica01
livestream01

Radio Pag Geodetska izmjera za groblje u Pagu

Počele su predradnje za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju mjesnog groblja Sv. Karin u Pagu. Naime, Grad Pag je objavio Javni poziv nositeljima stvarnih prava na određenom broju nekretnina u Katastarskoj općini Pag o započinjanju postupka evidentiranja stvarnog položaja katastarskih čestica u katastarskom i zemljišno-knjižnom operatu u svrhu izrade projektne dokumentacije za rekonstrukciju mjesnog groblja Sv. Karin u Pagu.


Na službenim mrežnim stranicama Grada Paga objavljen je cjelovit tekst Javnog poziva te kopije katastarskih planova i predloženo novo stanje.
Geodetski elaborat izradit će tvrtka NI-AL d.o.o. za geodetske radove, građenje, usluge, trgovinu i ugostiteljstvo, Kralja Petra Svačića 2, Velika Gorica. Nositelji stvarnih prava mogu izvršiti uvid u geodetski elaborat i zatražiti dodatna pojašnjenja, dana 22. siječnja ove godine od 08:00 do 16:00 sati u prostorijama tvrtke NIAL d.o.o., Trg kralja Petra Krešimira IV. br. 2, 10410 Velika Gorica.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK