slusaonica01
livestream01

Radio Pag Amandmani

U organizaciji Grada Paga uređuje se dječje igralište u mjestu Dinjiška, a gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je rekao kako je u planu bilo potpuno uređenje svih planiranih igrališta na području Grada Paga, ali to nije moguće napraviti jer, kako je rekao, oporbeni vijećnici Gradskog vijeća Grada Paga nisu prihvatili izmjenu i dopunu (rebalans) proračuna za 2020. godinu.

Na to su uslijedile reakcije nekih od vijećnika na društvenim mrežama koji osporavaju navode gradonačelnika Fabijanića. Predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga Dario Grašo (SDP) je u komentaru na FB profilu Radio Paga objavio sljedeće: "Svatko tko se imalo bavi politikom zna da nije usvojen Rebalans proračuna za 2020. godinu. Mi smo sada u 2021. godini, za koju je zahvaljujući "oporbenim vijećnicima" usvojen Proračun te je upravo tim činom i omogućeno uređenje dječjih igrališta. Ništa novo od gradonačelnika koji potpuno izvrče činjenice."
Gradonačelnik Fabijanić je dostavio kopiju amandmana grupe vijećnika Gradskog vijeća Grada Paga, a o komentarima je rekao: "Prema amandmanima je vidljivo da oporbeni vijećnici ne govore istinu, a u to se svi građani mogu uvjeriti. S tim vijećnicima ne želim raspravljati, jer smatram da su neradnici. Puno više posla bi napravili za Grad Pag i građane kada bi ustali u sedam ujutro, a ne u podne i kada ne bi po cijeli dan pili kave i iznosili neistine. Samo su oni odgovorni što je skinut novac za uređenje igrališta, a to građani mogu vidjeti iz njihovih amandmana. To je jedina istina i o tome postoji dokument kojeg svi koji žele mogu vidjeti. To je jedini pravi dokaz onoga što su napravili. To što oni sada govore ne treba uopće komentirati, jer sve o smanjenju novaca za igrališta govore njihovi amandmani."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK