slusaonica01
livestream01

rotor1

Počeli su radovi na izgradnji rotora na raskrižju državne ceste DC 106 i lokalne ceste L63006 (Put Staroga Grada) te je uvedena nova privremena regulacija prometa.


Iz smjera Zadra prema Novalji:
S državne ceste DC 106 skretanje u ulicu Šetalište Andrije Hebranga (kraj marketa Lorenzo prema ljekarni) preko nasipa Mate Šavara, skretanje na desno uz Dom zdravlja (ulica Prosika) prema ulici Ljudevita Gaja (uz hotel Bellevue) i ulici J.J. Strossmayera (Vodice) - izlaz na državnu cestu prema Novalji.
Iz smjera Novalje prema Zadru:
S državne ceste 106 skretanje u ulicu J.J. Strossmayera (Vodice) prema ulici Ljudevita Gaja (uz hotel Bellevue) prema Domu zdravlja (ulica Prosika) skretanje preko nasipa Mate Šavara u ulicu Šetalište Andrije Hebranga (kraj ljekarne i marketa Lorenzo) – izlaz na državnu cestu 106 prema Zadru.
Na dijelu prometnice od Šetališta Andrije Hebranga pa do kraja nasipa Mate Šavara zabranjeno je parkiranje jer se promet privremeno odvija u oba smjera.
Za stanovnike koji žive i koriste cestu Put Staroga Grada prema Sv. Jeleni i Sv. Grguru promet će odvijati preko lokalne ceste L63006 (Put Staroga Grada).
"Mole se građani da koriste privremenu prometnu regulaciju na kojoj su moguće izmjene sukladno dinamici radova te da prate službene stranice Grada Paga i sredstva javnog priopćavanja," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK