slusaonica01
livestream01

Radio Pag Popravak ceste Smokvica Stara Povljana

Na lokalnoj cesti 63209 Smokvica-Stara Povljana odvijaju se radovi na sanaciji. Radove izvode Županijske ceste u suradnji s Gradom Pagom. Cesta je tamponirana i sanirana su mjesta na kojima su nastale rupe prilikom velikih oborina tijekom zime.


"Ovu cestu koriste stanovnici Smokvice i Vlašića koji na ovom području svakodnevno obilaze svoja stada ovaca. Nadamo se uskoro popuštanju mjera i dolasku prvih turista te smo krenuli s uređenjem staza kako bi spremni dočekali predsezonu. Upravo će oni ovu atraktivnu stazu moći koristiti za outdoor aktivnosti, biciklizam, trail i slično," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK