slusaonica01
livestream01

Radio Pag Vandalizam u Starom gradu na Pagu

Na arheološkom području i Marijanskom svetištu Stari grad na Pagu nepoznati počinitelj ili počinitelji su uništili i oštetili dijelove rasvjetne opreme, 2 reflektora i ormar za struju s cjelokupnom instalacijom. Građani su o tome dojavili gradskoj upravi grada Paga koja je o svemu izvijestila policijske službenike Policijske postaje Pag.



Policija je po dojavi obavila očevid te se intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem ili počiniteljima. U paškoj gradskoj upravi kažu kako u posljednje vrijeme to nije prvi puta i kako su nedavno također zabilježena oštećenja koja je netko namjerno napravio.

Ističu kako su ogorčeni ovakvim vandalizmom, pogotovo što se na tom području redovito ulaže na održavanje čistoće i elektroinstalacija jer je cijelo područje osvjetljeno. Zbog toga mole ako netko ima kakva saznanja o počinitelju ili počiniteljima ili ako je vidio nešto da to odmah dojavi policiji. Stari grad je Marijansko svetištei bogato arheološko nalazište, ali i vrlo popularna šetnica, tako da je ova informacija mnoge građane uznemirila.

Prema riječima gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića, a prema onome što je utvrđeno nakon prvog pregleda stanja, šteta bi mogla iznositi preko 20 000 kuna.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK