slusaonica01
livestream01

kolan radio pag

Područja škola A.G. Matoša iz Kolana i Općina Kolan za sve učenike koji četvrtkom pohađaju informatiku organiziraju autobusni prijevoz koji će polaziti ispred škole u Novalji u 15:10. Prijevoz financira Općina Kolan, a na zahtjev roditelja i škole koji je upućen Općini Kolan. Zahtjev je prihvaćen jer je velik broj učenika koji imaju informatiku četvrtkom i zbog toga se financira prijevoz Novalja- Kolan- Mandre.

U Općini Kolan navode kako brinu o učenicima, a što se dokazalo tijekom godinu i pol dana s besplatnim udžbenicima, ulaganjem u područnu školu, prijevozom za školarce i srednjoškolce, prijevozom na izvanškolske aktinosti, stipendiranje studenata, sufinanciranje glazbene škole i sufinanciranje dječjih vrtića u Pagu i Novalji. Općina Kolan poziva roditelje na podnošenje zahtjeva ako je potreban dodatni prijevoz djece. U Općini Kolan navode kako će, ako je broj djece veći od 10, financirati prijevoz, a ukoliko je broj djece manji od 10, prijevoz će sufinancirati.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK